top of page

SERVICES

kwalitatieve electrotechniek

Elektro technisch bedrijf MB ELEKTRO is een in 2012 opgericht bedrijf, dat garant staat voor goede kwaliteit en service op het gebied van elektro in geheel Noord-Brabant. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.
 
Omdat MB ELEKRO een klein bedrijf is, is er sprake van een directe en heldere communicatie met de klant. Daardoor zijn wij in staat om elke opdracht (groot of klein) van de klant volledig naar wens te realiseren.
 
Door effectieve materiaalinkoop en planning is ook bij ons prijsniveau gunstig te noemen.
 
Met onze jarenlange ervaring in vele nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten mag je gerust stellen dat je met elektrotechnisch bedrijf MB ELEKTRO een zeer allround elektricien

groepenkast

Verlichting

MB ELEKTRO

levert en installeert complete groepenkasten, voorzien van installatieautomaten, hoofdschakelaar, beltrafo en aardlekschakelaars, en controle van de hoofdaarding voor een optimale veiligheid van uw elektrische installatie. Ook kunnen wij voorzien in een uitbreiding van uw huidige groepenkast.

MB ELEKTRO spant zich in om aan al uw wensen voor het leveren en plaatsen van verlichting te voldoen. Met name over inbouwspotjes en sfeerverlichting kunnen wij u deskundig adviseren. Uiteraard geven wij ook een vakkundig advies over welke lichtbronnen u in uw woning of bedrijf het beste toe kunt passen. Ook het vervangen van uw bestaande verlichting door moderne, energiezuinige LED-verlichting behoort tot de mogelijkheden.

Storingen

Storingen 24/7

 

Indien zich een elektrische storing bij u voordoet en het is buiten normale werktijden of in het weekend, dan staan wij eventueel voor u klaar om u uit de brand te helpen. Indien mogelijk lossen we het probleem telefonisch op en als het niet anders kan, komen wij direct bij u langs om te kijken wat er aan de hand is.

 

 

MB ELEKTRO verzorgt de complete elektrische ZOONEPANELEN installatie voor uw nieuwbouwwoning of bij de verbouw van uw huidige woning. Daarnaast kunnen wij controleren of uw bestaande elektrische installatie nog wel aan de huidige eisen voldoet; desgewenst kunnen we aansluitend een offerte maken om eventuele aanpassingen te realiseren.

52_2x.jpg
zonnepanelen
bottom of page